علت وا رفتن کتلت

یکی از دلایل وا رفتن کوکو اینه که سیب زمینی پخته رو رنده میکنید سیب زمینی وقتی له بشه با گوشکوب یا هر چیز دیکه ای حالت خمیری و منسجم پیدا میکنه دلیل دوم اینه که تخم مرغ زیاد میزنید مایه کوکو شل میشه و موقع سرخ شدن وا میره روغن زیاد جذب میکنه رو روغن خیلی کف میکنه و سوم اینکه مایه کوکو رو بزارین یکساعت داخل یخچال خوب استراحت کنه.

یه دنیا ترفند و آشپزی👇👇
🌐 @Ashpazbashim ‌‌‌‌

1398/7/26 - 12:28
830


تا بارگذاری فرم ارسال دیدگاه، لطفا کمی صبر کنید


پیام های بعدی


در حال بارگذاری، لطفا کمی صبر کنید ...

پیام های قبلی


در حال بارگذاری، لطفا کمی صبر کنید ...


logo-samandehi