#_اسنک_موزارلا

موادلازم:

آرد: ½ پیمانه (۶۰ گرم)
شیر کامل: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد
پودر سوخاری پانکو: ۱/۵ پیمانه (۱۸۵ گرم)
آرد ذرت: ½ پیمانه (۷۵ گرم)
پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری
پودر پیاز: ۱ قاشق چای خوری
پونه کوهی خشک: ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز: ½ قاشق چای خوری
نمک: ½ قاشق چای خوری
پنیر موزارلا خلال شده: ۴۵۰ گرم (در اندازه های ۴۰ * ۸ سانتیمتری)
سس مارینا: ½ پیمانه (۱۱۰ گرم)
روغن سبزیجات: برای سرخ کردن

طرزتهیه:

ابتدا آرد را داخل ظرف بریزید.در ظرف جداگانه ای شیر و تخم مرغ را هم بزنید تا پف کندداخل ظرف دیگری پودر سوخاری، آرد ذرت، پودر سیر، پودر پیاز، پونه کوهی خشک، آویشن، ریحان و نمک را با هم مخلوط کنید.پنیر خلال شده را ابتدا داخل ظرف آرد بغلطانید تا روی آن کاملا با آرد پوشانده شود بلافاصله داخل ظرف تخم مرغ و شیر بغلطانید و در آخر داخل مخلوط پودر سوخاری بغلطانید. این کار را برای تمام خلال های پنیری تکرار کنیدداخل سینی را با یک عدد کاغذ روغنی مخصوص آشپزی بپوشانید سپس در فاصله ای که روغن را سرخ می کنید سینی را داخل یخچال قرار دهیدداخل تاوه را با روغن سبزیجات به اندازه چند سانت پر کنید و اجازه دهید با حرارت متوسط به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد. روی کاغذ روغنی را با چند لایه دستمال کاغذی بپوشانیدپنیرها را داخل تاوه سرخ کنید (۲ و نیم دقیقه) تا طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود هنگام سرخ شدن با انبر پنیرها را بچرخانید سپس پنیرها را برداشته و روی دستمال کاغذی ها قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.اسنک موزارلا را بلافاصله بعد از پخت و قبل از این که سرد شود با سس مارینا سرو کنید.


به کانال بزرگ آشپزباشی بپیوندید👇🏻👇🏻
🌀 https://telegram.me/joinchat/AzYTrjvEfJSZLACebbo5HA 🌀

1398/8/24 - 19:27
1 هزار


تا بارگذاری فرم ارسال دیدگاه، لطفا کمی صبر کنید


پیام های بعدی


در حال بارگذاری، لطفا کمی صبر کنید ...

پیام های قبلی


در حال بارگذاری، لطفا کمی صبر کنید ...


logo-samandehi