#ژله_فلفل_دلمه_ای

برای هر ژله نصف بسته پودرژله رو با نصف لیوان آبجوش حل کنیدوقتی خنک شد با سه قاشق بستنی وانیلی مخلوط کنید از رنگ خوراکی هم برای اینکه ژله پرنگ بشه استفاده کنید برای قالب هم ته بطری دلستر استفاده کنید .بعد از دوسه ساعت که ژله داخل یخچال بود و خودشو گرفت چند ثانیه تو آب گرم نگه دارید و برگردونید تو بشقاب.و در آخر روی هر کدوم یک دم فلفل دلمه ای بزارید

یه دنیا ترفند و آشپزی👇👇
🌐 @Ashpazbashim ‌‌‌‌

1398/7/26 - 12:28
587


تا بارگذاری فرم ارسال دیدگاه، لطفا کمی صبر کنید


پیام های بعدی


در حال بارگذاری، لطفا کمی صبر کنید ...

پیام های قبلی


در حال بارگذاری، لطفا کمی صبر کنید ...


logo-samandehi