#ته_دیگ_بال_مرغ

برنج رو که آبکش کنید ته قابلمه یکم روغن و زردچوبه یا زعفران بریزید بعد بال مرغ از قبل مزه دار شده رو بچینید و بزارید یک طرفش طلایی شه بعد برگردونید و برنج آبکش شده رو روش بریزید نیم ساعت بعدش هم برنجم آماده شد

هم بالها حسابی سرخ شد😍 و هم خیلی خوشرنگ و خوشمزه شد😋

یه دنیا ترفند و آشپزی👇👇
🌐 @Ashpazbashim ‌‌‌‌

1398/8/24 - 19:28
4 هزار


تا بارگذاری فرم ارسال دیدگاه، لطفا کمی صبر کنید


پیام های بعدی


در حال بارگذاری، لطفا کمی صبر کنید ...

پیام های قبلی


در حال بارگذاری، لطفا کمی صبر کنید ...


logo-samandehi